Tak for en fed aften til Skive - We Care

I fantastiske rammer hos N.C. Nielsen blev Skive - We Care skudt afsted. En aften fyldt med energi og virksomheder, der viste vejen for de unge på kanten af arbejdsmarkedet. 80 virksomheder dukkede op og de ca. 200 fremmødte bakkede i stor stil op om aftens tema "Socialt ansvar". Alle fik lov at byde ind med småjobs til de unge, og den mulighed var der mange, som benyttede sig af.

I alt blev der afleveret 68 SPOT ET JOB ARK, som gav:

  • 72 småjobs
  • 20 interesserede (hoveder) i jobmesse i 2019
  • 20 interesserede (hoveder) i at deltage i Code of Care Skive
  • 5 interessere i mentor

TAK FORDI I CARE...

TIlmelding til: SKIVE - WE CARE arrangement

Code of Care Skive inviterer til en inspirerende aften med fokus på socialt ansvar.

På rundtur på BOMI

Code of Care Skive har været et smut forbi produktionen på BOMI, hvor ledige kan komme i virksomhedsrettet aktivering.

Store og små virksomheder fra hele Danmark placerer deres ordrer på BOMI. Det giver mange alsidige arbejdsopgaver, der spænder over alt fra montage og pakkeopgaver til svejsearbejde og opgaver på sy- og træværkstedet.

14 unge på virksomhedsbesøg ved KM Rustfri og Dantherm

14 unge har været på virksomhedsbesøg ved KM Rustfri og Dantherm. Det rykker helt vildt ved de unge, at komme inden for hos de lokale virksomheder. De unge ser nye muligheder og bliver inspireret til at afprøve nye job- og uddannelsesveje.

April 2018: Code of Care Skive møde

Flere småjobs til unge kom i støbeskeen, flere gode historier blev udvekslet, og nye idéer blev drøftet på seneste møde i Code of Care Skive...

Har din virksomhed et småjob på få eller flere timer, og er du klar til at give en ung chancen på arbejdsmarkedet. Kontakt Morten fra Code of Care Skive på tlf. 4051 9427.

26 unge på virksomhedsbesøg

26 unge har over 2 dage været på besøg hos Hydra-Comp, NC. Nielsen, Salling Entreprenørfirma og Mads Madsen VVS Engro A/S. Her fik de mulighed for at se virksomhederne og høre lidt om job- og uddannelsesmuligheder inden for de respektive brancher.

For de unge var det godt at høre fra virksomhedsejernes egen mund, hvad der er vigtigt, når man gerne vil være en del af deres virksomhed.

De unge blev fanget, mobilen var pakket væk og nærvær og øjenkontakt fik en ny betydning. Opfordringen til de unge var klar, lad ikke udfordringerne holde jer tilbage, det er mindste problem, hvis I har gåpåmod og vilje:

"Vi har lært, hvordan man præsenterer sig selv, og det kan man bruge i alle sammenhænge. Og det at være ærlige om sine udfordringer, vi skal ikke være bange for at sige, hvad vi kæmper med", lød det efter sidste besøg fra flere af de unge, som blev inspireret til nye jobveje.

 

Januar 2018

2. møde i Code of Care Skive

Endnu et super inspirerende møde i Code of Care Skive, hvor de gode historier blev delt, og idéer blev skudt afsted.

 

Fra Code of Care Skive lyder opfordring til alle virksomheder på skiveegnen...

430 unge i Skive Kommune står på på kanten af arbejdsmarkedet.

Det er kun os virksomheder, der kan gøre noget ved det. I Code of Care Skive er vi 22 virksomheder, der alle ønsker at gøre en forskel for de unge. Men vi har også brug for din hjælp. Vi håber, at du vil åbne dørene på din virksomhed og give et ungt menneske chancen.

Spørg dine medarbejdere om de kan se nogle opgaver, der kan løses af et ungt menneske – det kan være på få eller flere timer. Selv få timer kan gøre en stor forskel…

Gør en forskel for et ungt menneske ring til Jobcenter Skive på 9915 7250.

November 2016

Kick off møde i Code of Care Skive

13 ud af de 22 virksomheder var samlet for at skyde Code of Care i gang. Første punkt på dagsorden var at få sat ord på en vision, der giver en fælles retning for samarbejdet...

Vision

Med visionen på plads kastede alle sig ind i den kreative proces, hvor et idéatlas tog form med initiativer, løsninger og nye tiltag, som alle skal bidrage til at visionen bliver til virkelighed.

Publiceret 10-10-2018