Jobcenter Skive afholder hvert år Skive Jobfestival målrettet virksomheders rekrutteringsbehov og sætter samtidig fokus på jobmulighederne på Skiveegnen.

Skive Jobfestival har til formål:

  • At brande job- og karrieremulighederne på Skiveegnen
  • At understøtte virksomhedernes rekrutteringsbehov 
  • At skabe match mellem virksomheder og ledige med lang, mellemlang, kort eller ingen uddannelse
  • At sætte fokus på alternative rekrutteringsmuligheder ved at ansætte medarbejdere i småjobs


2. maj 2019 åbnede Jobcenter Skive og Code of Care Skive Skivemødet med Skive Jobfestival.

Dagen startede kl. 13.00 med åbning af Skive Jobfestival ved Peder Christian Kirkegaard og Poul Pedersen efterfulgt af oplæg fra Thomas Grønnemark. Herefter åbnede virksomhedernes stande kl. 13.30.

I alt deltog 40 virksomheder med 163 jobs fordelt på de 40 virksomheder. Derudover deltog Pleje og Omsorg med 80 ferieafløserjobs, og Jobcenter Skive deltog med 76 jobs fra virksomheder, der ikke kunne deltage på dagen.

I løbet af dagen var der over 1000 besøgende fra Skiveegnen og omegnskommunerne. Derudover var der i samarbejde med Jobcenter Aarhus arrangeret en bus med 50 højtuddannede, som besøgte jobfestivalen.

95 % af de 50 jobsøgende fra Aarhus havde efterfølgende 1 eller flere virksomheder, som de skulle kontakte.

En evaluering blandt de deltagende virksomheder viser, at der hele vejen rundt er stor ros til Skive Jobfestival og bred interesse for at deltage igen i 2020. Virksomhederne fremhæver muligheden for at promovere jobmulighederne – særligt mindre virksomheder så fordele i dette.

Skive Jobfestival skaber ringe i vandet. På baggrund af jobfestivalen er der etableret:

  • 4 lærling
  • 11 praktikker
  • 14 ordinære ansættelser

Derudover er der gang i 8 lærlinge/ ordinære ansættelser, lige som en virksomhed har kontakt til 10, som blev ansat henover de efterfølgende måneder. Virksomhederne fik fyldt deres CV-bank, hvorfra de efterfølgende har ansat mange kandidater efterhånden, som jobbene opstod.

Sidst opdateret

20.09.2022

Ansvarlig redaktør

Kontakt Skive Jobfestival

Har du spørgsmål til Skive Jobfestival, er du altid velkommen til at kontakte: